ערבוב ברבנים שונים ליצירת מוצר ייחודי היא אומנות, אבל כשמדובר ב- Small Batch זוהי סימפוניה רכה של טעמים עשירים וחריפים, יחד עם ניחוחות פירותיים מתוקים ורמיזות של עץ אלון עם וניל וקרמל.
מיוצר מערבוב דגנים של תירס מתוק ופירותי, שיפון מפולפל ומתובל, ומעט מאלט עשיר ומלא טעם.
התערובת מורכבת מ- 17 חביות שונות המיושנות כל אחת כ – 8 שנים, תהליך החיתון המבוקר יוצר איזון מושלם, ארומה מתקתקה עם נגיעות קרמל ועץ וסיומת ארוכה ורכה.
רשמי טעימות:
אף: מתובל ועשיר, עם פירותיות עדינה של תפוחים ואגסים בשלים ורמז לקרמל ועץ אלון קלוי מעט.
חך: עדין וקל, מעט קרמי, עם טעמי פירות אדומים בשלים, וניל, מעט קינמון. המתיקות מאוזנת עם תבלינים.
סיומת: ארוך למדי, נעים וחלק. נשארים טעמים של עץ אלון, קרמל, ווניל.
על המזקקה:
מזקקת הבורבון פור רוזס, שנוסדה בשנת 1888 ,היא המזקקה היחידה שמייצרת וויסקי בורבון אמריקאי משילוב של 10 מתכונים שונים. מלאכת המחשבת שעומדת מאחורי המגוון של המזקקה היא הסיבה שוויסקי מגזין הכתיר את פור רוזס למזקקת הוויסקי האמריקאי הטובה ביותר בשנים 2011 ,2012 ,2013 ו-2015 – 4 פעמים בחמש השנים האחרונות.